saapumisohjeet

Näyttelypaikkamme sijaitsee Mäntän keskustassa sijaitsevassa  kauppakiinteistössä, pääkadun varrella lähellä kirjastoa ja kaupungintaloa. Käyntiosoite on Seppälän puistotie 7, Mänttä.

Sijainti kartalla

Taidekaupunki sijaitsee kantatie 58:n varrella Oriveden ja Keuruun välillä. Tampereelta ja Jyväskylästä on matkaa noin 90 kilometriä (yksi tunti). Helsingistä matkaa on reilut 260 kilometriä (3,5 tuntia), Turusta, Vaasasta ja Kuopiosta noin 250 kilometriä (3,5 tuntia).

Tietoa majoituksesta ja matkailukohteista

Näin saavut paikalle käyttäen julkisia liikenneyhteyksiä. 

Pääkaupunkiseudulta

Junalla Tampereelle ja linja-autolla Mänttään

Helsingin ja Tampereen välillä kulkee päivittäin useita junavuoroja. Matka kannatta suunnitella Tampereelta Mänttään kulkevien linja-autojen ehdoilla. Tavanomaisten yhteyksien lisäksi pääset myös perille Serlachius-bussilla, joka lähtee Tampereen rautatieaseman edestä. Mäntän linja-autoasemalta on matkaa näyttelypaikalle 600 metriä.

Tarkista aikataulut täältä: junat, linja-autot, Serlachius-bussi.

Junalla Vilppulaan ja taksilla Mänttään

Helsingistä Tampereelle kulkee päivittäin muutama junavuoro, joista voit vaihtaa Vilppulaan kulkevaan kiskobussiin. Vilppulan juna-asemalta on näyttelypaikalle matkaa 7,5 kilometriä, joka taittuu helpoiten taksilla.

Tarkista aikataulut täältä: junat. Vilppulan taksi: 0100 4848 tai Mäntän taksi: 0100 4711.

Tampereelta

Linja-autolla

Tampereen ja Mäntän välillä kulkee päivittäin yksi sovelias linja-autovuoro, joka on perillä klo 12:30. Perille pääset myös Serlachius-bussilla, joka lähtee Tampereen rautatieaseman edestä. Mäntän linja-autoasemalta on matkaa näyttelypaikalle 600 metriä.

Tarkista aikataulut täältä: linja-autot, Serlachius-bussi.

Junalla Vilppulaan ja taksilla Mänttään

Tampereelta Vilppulaan kulkee päivittäin muutama junavuoro, jotka ovat perillä yhdeksän ja yhden jälkeen. Vilppulan juna-asemalta on näyttelypaikalle matkaa 7,5 kilometriä, mikä taittuu helpoiten taksilla.

Tarkista aikataulut täältä: junat. Vilppulan taksi: 0100 4848 tai Mäntän taksi: 0100 4711.

Jyväskylästä

Linja-autolla

Jyväskylästä Mänttään kulkee arkipäivisin yksi linja-autovuoro, joka on perillä kahden maissa. Mäntän linja-autoasemalta on matkaa näyttelypaikalle 600 metriä.

Tarkista aikataulut täältä: linja-autot.

Kuvataiteen valtakunta / INFO
kuvataiteenvaltakunta(at)taidekaupunki.fi

Seppälän puistotie 7, 35800 Mänttä

+358 (0)44 202 7766

_: _

Skip to content